18 February 2019

Vigilants Municipals I. Normativa i funcions bàsiques. Edició 2019

Presentem el curs de dret penal  “Vigilants Municipals I. Normativa i funcions bàsiques.>” de formació online a través d’aula virtual.  Aquest curs ha estat reconegut..
2 April 2019

Curs de Mediació policial online. Edició 2019

Temari del curs: Tema 1: EL CONFLICTE Què és un conflicte L’estàtica del conflicte La dinàmica del conflicte El tractament del conflicte El disseny de..
2 April 2019

Curs d’intervenció policial amb les víctimes de violència de gènere. Edició 2019

Presentem aquest curs d’Intervenció policial amb les víctimes de violència de gènere i domèstica per donar eines als agents de policia respecte a l’atenció que..
12 February 2019

Suport psicològic en situacions d’emergència edició. Edició 2019

Curs assistència-mèdic policial, “Suport Psicològic en situacions d’emergència ”. El temari del curs es composa de: – Importància dels aspectes psicològics en emergències i catàstrofes..
1 May 2019

Introducció al model de policia de proximitat.Edició 2019

Temari del curs: 1.- Introducció a la Policia de Proximitat. a.- Característiques de la policia de proximitat b.- L’aplicació del model de policia de proximitat..
11 July 2018

Pràctica policial en gossos potencialment perillosos edició 2019

Presentem el curs de pràctica policial en gossos potencialment perillossos (GPP). L'objectiu del curs és fer una senzilla introducció pràctica a l'aplicació policial del tractament..