6 July 2020

Inspecció tècnica de vehicle I, pràctica policial. Edició 2020

Presentem el curs “Inspecció tècnica de vehicle I, pràctica policiall” de formació online a través d’aula virtual. El curs equival a 50 hores lectives, i..
1 June 2020

Formació específica en la prova de drogues i alcoholèmia edició 2020

Presentem el curs “Formació específica en la prova de drogues i alcoholèmia“. Curs de formació específica en trànsit. El curs es composa del següent temari:..
12 April 2020

Permisos i llicències de conducció. Normativa administrativa, penal i la seva pràctica policial. Edició 2020

Presentem un nou curs per aquest 2020. "Permisos i llicències de conducció. Normativa administrativa, penal i la seva pràctica policial" Aquests curs fa una introducció..
9 April 2020

La seguretat viària, pràctica policial. Edició 2020

Aquest curs fa una completa introducció i desenvolupament d’allò que integra la seguretat viària. Aquest concepte, tant utilitzat, es necessari en la funció policial, donat..
9 April 2020

La prova d’alcoholèmia en els delictes contra la seguretat viària, pràctica policial. Edició 2020

Temari del curs Introducció a la norma penal Introducció al delicte i la prova El delicte d’alcoholèmia Aplicació d’eximents i circumstàncies modificatives de la responsabilitat..
1 March 2020

Accidents de trànsit. Curs avançat. Edició 2020

Aquest curs té com a objectiu la formació avançada en la identificació,intervenció policial,recollida de dades, inspecció ocular, investigació avançada i tasques pròpies en un accident..
15 February 2020

Vigilants Municipals I. Normativa i funcions bàsiques. Edició 2020

Presentem el curs de dret penal  “Vigilants Municipals I. Normativa i funcions bàsiques.>” de formació online a través d’aula virtual.  Aquest curs ha estat reconegut..