Qui som

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Formaciopolicial.cat (.com, .net, .info, .org, .es) forma part del Grup Òrbita Gironina

Òrbita Gironina S.L.
C/ Bernat Boades nº9 – 17005 Girona
info@orbitagironina.cat – Tel. 972 20 72 16

 

 

Òrbita Gironina és un Centre de Formació ubicat a la ciutat de Girona, on els professionals que hi treballen tenen més de vuit anys d’experiència en l’àmbit de les oposicions i cursos especialitzats.

Preparem oposicions d’àmbit local, comarcal, autonòmic i estatal. Donem cursos de formació, cicles, …

El nostre sistema d’estudi és personalitzat. A Òrbita Gironina cada estudiant es marca el seu  propi ritme segons els seus horaris i el seu temps de dedicació i el preparador fa un seguiment exhaustiu del seu treball.

Òrbita Gironina es caracteritza per oferir formació a distànciaTutorial i Semipresencial (amb classes presencials de reforç), sempre depenent de la disponibilitat de l’alumnat.

Els alumnes presencials disposen dels serveis de:

  • TEMARI: el material d’estudi que es dóna es revisa i actualitza a cada convocatòria.
  • TUTORA: marca objectius d’estudi i fa un seguiment exhaustiu del treball fet per l’alumne/a.
  • PROFESSOR: Dona les classes presencials de reforç i resol dubtes personalment, per e-mail o per telèfon.
  • PREPARADORA: Prepara les proves del curs o oposició que es presenta, ja siguin tipus test, orals, casos pràctics o desenvolupament de tema, així com la realització de simulacres de totes les proves.
  • PREPARADORA FÍSICA: Els alumnes que tinguin proves físiques en el curs o oposició que es preparen disposen de preparadora física des del primer dia, al millor complex esportiu de Girona i l’únic que compta amb tots els elements i màquines necessaris per preparar totes les proves, així com el dinamòmetre, la cursa de llançadora, el circuit d’agilitat, la prova aquàtica, etc.
  • PSICÒLOGA: Per les proves d’aptitud, tests de personalitat i entrevista personal.
  • Òrbita Gironina és l’únic centre a Girona que ofereix als seus alumnes tots aquests serveis des del primer dia i gràcies a això pot donar una garantia exclusiva de formació.

Els alumnes del portal formaciopolicial.cat disposen dels serveis bàsics, podent-se ampliar als presencials si fos el cas del curs corresponent:

  • TEMARI: el material d’estudi que es dóna es revisa i actualitza a cada convocatòria.
  • TUTORA: supervisió de dubtes
  • PROFESSOR: Dona les classes presencials de reforç i resol dubtes personalment, per e-mail o via aula virtual

Si destijes més informació sobre cursos presencials i el mòn d’Orbita Gironina, visita el nostre web principal : orbitagironina.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]