Et presentem les categories de cursos que posem a la teva disposició.
25 September 2017

Policia Administrativa

Curs de dret administratiu, concretament en allò relatiu a la Llei 11/2009 – de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives. Aquest curs..
16 August 2017

Trànsit avançat I tunning, pràctica policial

Presentem el curs “Trànsit avançat I tunning, pràctica policial” de formació online a través d’aula virtual. El temari es composa de : a) Cinturons de..
16 August 2017

Transports temps de conducció i descans

Programa Curs Transports  Temps de Conducció i Descans Programa del curs 1.- OBLIGACIONS I EXEMPCIONS: – Obligacions: Obligacions de dur instal·lat o d’emprar el tacògraf..
12 August 2017

Transports el tacògraf digital

Aquesta temari de normativa de tranports. El temari del curs es composa de :   Índex normatiu de tacògraf i de temps de conducció i..
12 August 2017

Transports el tacògraf analògic

El temari del curs es composa de : Índex normatiu de tacògraf i de temps de conducció i descans. Obligacions i exempcions del tacògraf. Vehicles..
8 August 2017

Psicologia criminal, pràctica policial

Curs de Psicologia criminal, pràctica policial “Pràctica Policial ”. Curs de criminologia Temari del curs: 1 . – INTRODUCCIÓ A LA PSICOLOGIA – Fons de..
8 August 2017

Transports de mercaderies per carretera

Transport de Mercaderies Index normatiu Transport Interior de Mercaderies. Noció de Transport Vehicles Classes de Transports Subjectes que formen part del transport Requisits d’accés al..
7 August 2017

Transport viatgers interior per carretera

Transport viatgers interior per carretera 1)    Índex normatiu transport interior de viatgers 2)    Classes de transport interior de viatgers: Per l’àmbit territorial de prestació Pel..
6 August 2017

Curs de Mediació policial online

Temari del curs: Tema 1: EL CONFLICTE Què és un conflicte L’estàtica del conflicte La dinàmica del conflicte El tractament del conflicte El disseny de..
6 August 2017

Teoria jurídica del delicte

El temari es compon de: 1.- TEORIA JURÍDICA DEL DELICTE: 1.1.- Concepte de dret penal 1.2.- El delicte. Antijuridicitat 1.3.- Autoria i participació. Iter criminis..
4 August 2017

Inspecció tècnica de vehicle I, pràctica policial

Presentem el curs “Inspecció tècnica de vehicle I, pràctica policiall” de formació online a través d’aula virtual. El curs equival a 50 hores lectives, i..
4 August 2017

Introducció a la Criminologia, pràctica policial

Presentem el curs “Introducció a la Criminologia, pràctica policial” de formació online a través d’aula virtual. El curs equival a 50 hores lectives, i consta..
3 August 2017

Introducció a la Criminologia II, pràctica policial

Presentem el curs de dret penal  “Introducció a la Criminologia II, pràctica policial/strong>” de formació online a través d’aula virtual. Aquest curs resta pendent de..
3 August 2017

Delictes contra la seguretat viària

Presentem el curs “Delictes contra la seguretat viària” de formació online a través d’aula virtual. Aquest curs està reconegut com d’aprofitament policial per l’ISPC (Institut..
2 August 2017

Delictes de falsedats, delictes contra l’administració pública i la justícia

Curs de dret penal, part especial, “Delictes de falsedats, delictes contra l’administració pública i la justícia. El temari té els següents continguts : a) Delictes..
2 August 2017

Delictes contra les persones

Presentem el curs de dret penal  “Delictes contra les persones” de formació online a través d’aula virtual.  Aquest curs està validat per l’Institut de Seguretat..
1 August 2017

Delictes contra la Constitució Espanyola, l’Ordre Públic, l’Estat i la Comunitat Internacional

Presentem el curs de dret penal  “Delictes contra la Constitució Espanyola, l'Ordre Públic, l'Estat i la Comunitat Internacional de formació online a través d’aula virtual...
1 August 2017

Delictes contra els treballadors, estrangers, Hisenda Pública, seguretat social i partits polítics

Curs de dret penal, part especial, “Delictes contra els treballadors, estrangers, Hisenda Pública, seguretat social i partits polítics ”. Curs de dret penal, part especial, en..
31 July 2017

Delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic

Curs de dret penal, part específica II, “Delictes contra el patrimoni i l’ordre socioeconòmic”. El temari es composa de : 1.- Principis. 2.- El delicte..
31 July 2017

Delictes contra el medi ambient i la seguretat col·lectiva

Curs de dret penal, part especial, “Delictes contra el medi ambient i la seguretat col·lectiva”. El temari es composa de : INTRODUCCIÓ ALS DELICTES CONTRA..
30 July 2017

Conseqüències jurídiques del delicte

Curs de dret penal, part general, “Conseqüències jurídiques del delictes”. El temari es composa de : A) Les consequències jurídiques del delicte (Circumstàncies modificatives de..
30 July 2017

Accidents de trànsit. Curs avançat.

Aquest curs té com a objectiu la formació avançada en la identificació,intervenció policial,recollida de dades, inspecció ocular, investigació avançada i tasques pròpies en un accident..
30 July 2017

Introducció a la Criminologia I, pràctica policial

Presentem el curs “Introducció a la Criminologia I, pràctica policial” de formació online a través d’aula virtual. El curs equival a 25 hores lectives, i..
30 July 2017

Suport psicològic en situacions d’emergència

Curs assistència-mèdic policial, “Suport Psicològic en situacions d’emergència ”. El temari del curs es composa de: – Importància dels aspectes psicològics en emergències i catàstrofes..
30 July 2017

La seguretat viària, pràctica policial

Aquest curs fa una completa introducció i desenvolupament d’allò que integra la seguretat viària. Aquest concepte, tant utilitzat, es necessari en la funció policial, donat..
30 July 2017

Llei 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, pràctica policial

Curs de dret administratiu en atenció a la Llei 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, pràctica policial Temari del curs: 1.- Introducció a la..
26 July 2017

Introducció al model de policia de proximitat

Temari del curs: 1.- Introducció a la Policia de Proximitat. a.- Característiques de la policia de proximitat b.- L’aplicació del model de policia de proximitat..
26 July 2017

Les fonts del dret

Presentem el curs “Les Fonts del Dret“, de la vessant del Dret Constitucional. El curs es composa del següent temari: A) La Constitució i el..
25 July 2017

Delictes contra la salut pública

Curs de dret penal, part especial, “Delictes contra la salut pública”. El temari es compost de : 1.- Qüestions Generals. 2.- Art. 359. Elaboració, despatx,..
5 July 2017

La prova d’alcoholèmia en els delictes contra la seguretat viària, pràctica policial

Curs orientat a la formació avançada en tot allò relatiu a la prova d'alcoholèmia i les seves vicissituds a la via penal principalment. Aquest curs..